COMPANY

Information

RED FORK was founded in 2016, it represents a unique combination of professional knowledge, passion and teamwork in the field of food science, certification, development of new food products, nutrition consulting and development of new IT applications in the field of nutrition and food science. A positive approach to the development of new and simple solutions leads to the fact that in a short time we are a recognizable consulting company, having the opportunity to work with the largest companies in the Croatian food industry. In 2019, the company changed its name to RED FORK j.d.o.o. for research and development in biotechnology

diana-gluhak-spajic
branimir-spajic-large

OUR BRANDS

healthy-meal-standard-logo
hmapp-logo2
nutricomm-logo

Through our experience working in corporations and various institutions, we accumulated knowledge through the startup scene where we won various awards, but also had the opportunity to participate in the Science Park Graz competition for startups, where we won first place in the category of hardware innovations that will change the world.

 

Our services

Organized in these 6 categories

R

Project management

Your project, our experience. We can help you get your project to its final or start it up

R

F&B consulting

Our extensive experience in the sector can help you

R

Climate friendly projects

World is changing every day, climate is also. We want to be YOUR partner in a project

R

Brand building

We can help you with your brand, from zero to hero

R

EU projects

Cooperation on joint EU projects, regardless of whether they are short-term or long-term

R

Erasmus projects

We like to work with young people, we have experience in Erasmus through the Dynamic project

Together to combat climate change

Although the official part of the project ended in December 2022, after 3 years, you can still apply as a partner in our network.

Together for implementing better nutrition in schools and kindergartens ​

Through the Healthy Meal Standard, we provide the only certified system for schools and kindergartens that goes beyond ordinary menus that are outdated. Without an adequate system and monitoring, there is no guaranteed better nutrition.

RECIRCUL8 konferencija

Ovog petka pozivamo vas na konferenciju u sklopu projekta RECIRCUL8 - Preporuke za kružno gospodarstvo i upravljanje energijom za hrvatsko hotelijerstvo. Konferencija se održava u hotelu Antunović (dvorana Beethoven B) s otvorenim registriranjem za konferenciju od...

Integracija Tehnologije i Inovacija u Hotelijerstvu

Uvod U današnjem tehnološki naprednom svijetu, integracija tehnologije i inovacija postala je ključna za uspjeh u hotelijerstvu. Korištenje tehnologije ne samo da poboljšava operativnu učinkovitost, već i obogaćuje iskustvo gostiju, povećava zadovoljstvo i otvara nove...

Održivo Upravljanje Hranom i Pićem u Hotelijerstvu

Uvod Održivo upravljanje hranom i pićem postaje sve važniji aspekt u hotelijerstvu. To ne uključuje samo izbor namirnica i način njihove pripreme, već i način na koji se upravlja otpadom od hrane, etičnost lanca opskrbe i doprinos lokalnoj ekonomiji. Lokalna Nabava i...

Praćenje i Optimizacija Sustava Upravljanja Energijom u Hotelijerstvu

Uvod Praćenje i optimizacija sustava upravljanja energijom su ključni elementi u održavanju i unapređenju energetske učinkovitosti u hotelijerstvu. Ovi procesi omogućuju hotelima da kontinuirano poboljšavaju svoju energetsku izvedbu i postižu održive ciljeve. Ključni...

Održiva Praksa i Društvena Odgovornost u Hotelijerstvu

Uvod U svijetu gdje su održivost i društvena odgovornost postali ključni faktori u poslovanju, hotelijerstvo se suočava s izazovom integracije ovih principa u svoje operacije. Ova integracija ne samo da doprinosi očuvanju okoliša i pružanju podrške lokalnim...

Implementacija ISO 50001 u Hotelijerstvu

Uvod Implementacija ISO 50001, međunarodnog standarda za sustave upravljanja energijom, ključna je za hotelijerstvo u cilju poboljšanja energetske učinkovitosti, smanjenja troškova i minimiziranja ekološkog otiska. Koraci Implementacije ISO 50001 • Procjena Trenutnog...

Planiranje Energetske Učinkovitosti u Hotelijerstvu

Uvod Planiranje energetske učinkovitosti u hotelijerstvu ključno je za smanjenje operativnih troškova i povećanje održivosti. Razvijanje i implementacija energetski učinkovitih strategija pomaže hotelima da smanje svoj ugljični otisak i povećaju konkurentnost....

Odvajanje i Upravljanje Otpadom u Hotelima 

Uvod Upravljanje otpadom u hotelima igra ključnu ulogu u održivim praksama i smanjenju ekološkog otiska. Implementacija efikasnih strategija za odvajanje, smanjenje i recikliranje otpada ne samo da pomaže očuvanju okoliša, već može pridonijeti smanjenju operativnih...

Online seminar RECIRCUL8

Poziv za online seminar za hotelijere je odaslan danas svima koji su uspješno završili anketu koja je ujedno i analiza hotela u ovom projektu. Naši partneri projekta norveška tvrtka Norsk Energi će izvršiti prijenos znanja, svoja iskustva iz Norveške ali i iz...

Energetska Učinkovitost i Uštede za Hotele

Uvod Energetska učinkovitost u hotelijerstvu postaje sve važnija u kontekstu smanjenja operativnih troškova i očuvanja okoliša. Hotelska industrija, kao jedan od značajnih potrošača energije, suočava se s pritiskom da smanji svoj ugljični otisak i poveća svoju...

The final conference of the project "My world of food of the future"

U Hrvatskoj se godišnje baci 400.000 tona hrane, a do 2030. tu količinu moramo prepoloviti, rekla je Ana Knežević, predsjednica Hrvatske udruge za zaštitu potrošača. Hrvatska udruga za zaštitu potrošača održala je danas, 6. lipnja 2022. Završnu konferenciju projekta...

EUKI project on sustainable nutrition "Bringing Climate Action to the Table"

Podizanje svijesti o održivoj prehrani kroz gamificirane i participativne aktivnosti u Španjolskoj, Sloveniji i Grčkoj. Naši prijatelji iz slovenske NVO Umanotera, organiziraju niz konferencija i kratkih online događanja, među kojima je prva tema Ekološka i zdrava...

Presentation on the implementation of HMS for employees of city kindergartens

Jučer je u Palači Herzer održano prvo edukativno predavanje o novom projektu Grada Varaždina - Healthy Meal Standard; zdrave prehrane i vođenja sustava prehrane djelatnika Dječjeg vrtića Varaždin. Predavanju je nazočilo stotinjak djelatnika Dječjeg vrtića Varaždin...

Press conference for the new project called "MY WORLD OF FOOD OF THE FUTURE"

  Hrvatska udruga za zaštitu potrošača predstavila je u petak, 28. siječnja 2022. godine na konferenciji za novinare u Sisku projekt „Moj svijet hrane budućnosti“ koji financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Projekt će se provoditi u Osnovnoj školi...

EUKI online conference 2021

Željeli bismo vas pozvati na EUKI Networking Conference 2021 - Fit for Climate Action - Zajedno za klimatski neutralnu Europu koja se održava od 23. do 24. studenog 2021. online.   EUKI Networking Conference 2021: Fit for Climate Action ima za cilj olakšati...

SATISFIED CUSTOMERS

OF ACHIEVED PROJECTS

HELD WEBINARS

Cities

Contact us

For all information about services, inquiries and the like, you can contact us via the contact form or on social channels. We look forward to your inquiry. ​

 

RED FORK j.d.o.o. for consulting was founded in 2016, represents a unique combination of professional knowledge, passion and teamwork in the field of food science, certification, development of new food products, nutrition consulting and development of new IT applications in the field of nutrition and food science. A positive approach to the development of new and simple solutions leads to the fact that in a short time we are a recognizable consulting company, having the opportunity to work with the largest companies in the Croatian food industry. In 2019, the company changed its name to RED FORK j.d.o.o. for research and development in biotechnology.

All rights reserved 2016-23 – RED FORK

Contact us
User privacy (GDPR)
Quick links
News
Company
Contact
Categories
CLIKIS Network
Dynamic
Brands
Trademark
Contact us

office@redfork.hr
Zagrebačka ulica 89, Varaždin (Tech Park)

hrHR