Paneli
Prvi panel: Pozicioniranje hrane kroz marketing: zablude i prednosti
Drugi panel: Zdravstveni turizam i prehrana
Treći panel: Primjena nutricionističkih postulata u industriji hrane i uslužnom sektoru hrane
Četvrti panel: IT inovacije u sektoru hrane
NUTRICOMM konferencija
2016. godina
Naziv konferencije: Primjenjeni nutricionizam u industriji i turizmu
Lokacija: Hotel Dubrovnik, Zagreb
Posjećenost: 200 osoba

Predavači
Prvi panel: Pozicioniranje hrane kroz marketing: zablude i prednosti

Ana Knežević, predsjednica udruge HUZP, predavač

Karlo Matić, TedX organizator, moderator
Drugi panel: Zdravstveni turizam i prehrana

Diana Gluhak, mag. nutr., predavač

Trpimir Vicković, PR stručnjak, moderator
Treći panel: Primjena nutricionističkih postulata u industriji hrane i uslužnom
sektoru hrane

Mr. sc. Marijan Katalenić, predavač

Nenad Bratković, mag.nutr., univ.mag.pharm., moderator
Četvrti panel: IT inovacije u sektoru hrane

Nino Strmo, mag. oec., predavač
