Što su kolačići?

Web stranici RED FORK, koja je dostupna na https://redfork.hr, kao jedan od prioriteta stavlja privatnost svojih posjetitelja. Dokument o politici privatnosti sadrži oblike informacija koje prikuplja i pohranjuje RED FORK te kako njima raspolažemo.
Ako imate dodatnih pitanja ili trebate dodatne informacije o našim Pravilima privatnosti, slobodno nam se obratite na office@redfork.hr.

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR)

Mi smo voditelj obrade vaših podataka.
Pravna osnova RED FORK j.d.o.o. za prikupljanje i korištenje osobnih podataka opisanih u ovim Pravilima privatnosti ovisi o osobnim podacima koje prikupljamo i specifičnom kontekstu u kojem prikupljamo te podatke:
• RED FORK j.d.o.o. potrebno je s vama sklopiti ugovor
• RED FORK j.d.o.o. ima vaše dopuštenje
• Obrada osobnih podataka služi legitimnim interesima RED FORK j.d.o.o.
• RED FORK j.d.o.o. treba biti u skladu sa zakonom
• Posjetom našoj web stranici prihvaćate dijelove Politike kolačića, kako bi vam sadržaj naše web stranice bio pravilno prikazan.

RED FORK j.d.o.o. će čuvati podatke o Vama samo onoliko koliko je potrebno za svrhu koja će se izvršiti u skladu s ovim Pravilnikom. Zadržat ćemo i koristiti vaše podatke u mjeri u kojoj to zahtijeva zakon kako bismo ispunili svoje zakonske obveze, riješili sporove i proveli naša pravila.
Ako ste stanovnik Europskog gospodarskog prostora (EEA), imate određena prava na zaštitu podataka. Ako želite biti informirani koje osobne podatke imamo o vama i ako želite biti uklonjeni iz našeg sustava, kontaktirajte nas.
U određenim situacijama imate sljedeća prava na zaštitu podataka:
• Pravo na pristup, ažuriranje i brisanje informacija koje imamo o vama.
• Pravo na ispravak.
• Pravo na prigovor.
• Pravo na ograničenje.
• Pravo na prijenos podataka.
• Pravo na povlačenje privole.
• Dnevnik
RED FORK j.d.o.o. slijedi standardni postupak zapisivanja datoteke. Ove se datoteke bilježe kada posjetitelji posjete stranicu. Sve tvrtke koje su poslužitelji (hosteri) to rade u sklopu analitičkih podataka koje njihove usluge pružaju. Podaci koje prikuplja zapis su IP adrese, vrsta preglednika, podaci o pružatelju internetskih usluga (ISP), datum pristupa, ulazne/izlazne stranice i eventualno broj klikova. Ništa od ovoga nije povezano s informacijama koje bi mogle otkriti nečiji osobni profil. Svrha informacija je analiza trendova, upravljanje web mjestom, praćenje kretanja posjetitelja na web mjestu i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i web svjetionici

Kao i svaka druga web stranica, https://redfork.hr koristi kolačiće. Ovi kolačići služe kao pohrana informacija uključujući postavke posjetiteljeve stranice i koje je podstranice na web stranici posjetitelj kliknuo. Podaci se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagodbom sadržaja naše web stranice ovisno o pregledniku koji posjetitelj koristi i/ili drugim informacijama.

Politika privatnosti

Na ovom popisu možete pronaći Pravila o privatnosti za svakog od partnera za oglašavanje na https://redfork.hr

Oglasne usluge trećih strana ili oglasne tehnologije i oglasne mreže koriste tehnologije kao što su kolačići, Javascript ili Web beacon koje koriste u svojim oglasima i poveznicama koje se pojavljuju na https://redfork.hr, a koje se šalju izravno u preglednike posjetitelja, nemamo kontrolu nad njima. Automatski dobivaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih oglasnih kampanja i/ili personalizaciju sadržaja oglasa koji vidite na stranicama koje posjećujete.
Napominjemo da RED FORK j.d.o.o. nema pristup niti kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana.

Politika privatnosti trećih strana

Pravila privatnosti web stranice https://diana.redfork.hr ne odnose se na druge oglašivače i web stranice. Stoga vam savjetujemo da za detaljnije informacije pogledate odnosnu Politiku privatnosti ovih trećih oglašivača. Ova pravila mogu sadržavati njihovu praksu i upute o tome kako isključiti određene opcije obvezivanja.
Možete odabrati isključivanje kolačića putem opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima putem određenih preglednika, možete pogledati odgovarajuće stranice pojedinih preglednika. Što su kolačići?

Podaci o djeci

Drugi dio naših prioriteta je pomoć u zaštiti djece koja koriste Internet. Potičemo roditelje i njihove skrbnike da ih promatraju, sudjeluju i/ili prate i vode kroz njihovu online prisutnost.
RED FORK j.d.o.o. ne prikuplja dobrovoljno nikakve osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako vjerujete da je vaše dijete dobrovoljno dalo takve podatke na našoj web stranici, snažno vas potičemo da nas odmah kontaktirate, a mi ćemo učiniti sve što možemo da ih odmah uklonimo informacije iz naše evidencije.

Politika privatnosti internetska verzija

Ova se politika privatnosti odnosi samo na naše online aktivnosti i vrijedi za posjetitelje naše stranice u skladu s informacijama koje dijeli i/ili prikuplja RED FORK. Ova Pravila o privatnosti ne odnose se na informacije prikupljene izvan mreže (izvan mreže) ili putem kanala koji nisu ova web stranica.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice, ovime se slažete s našom Politikom privatnosti i slažete se s njezinim uvjetima.

en_GBEN