RED FORK su 2016. godine osnovali Branimir Spajić i Diana Gluhak Spajić.
Branimir ima iskustvo u IT-u više od 20 godina. Kao vrlo mlad pronašao je interes za IT sa svojim prijateljima, a ideje su počele pljuštati već u toj mladosti. 
Tek prije 10 godina potpuno se posvetio industriji, a kasnije i poduzetništvu. Upravo zbog te ljubavi prema IT-u, startupu, novim idejama i kreativnosti nastavio je i s Dianom osnovao RED FORK. Diana je u poduzetništvu od malih nogu, ponajviše zbog toga što joj je obitelj u privatnom sektoru. Kako je odrastala, rasla je i njezina strast i ljubav prema inovacijama i istraživanju. To je glavni razlog zbog kojeg je studirala magisterij iz nutricionizma. Nakon toga pridružila se Branimiru i tim je bio spreman. Prvotna ideja je bila objediniti informatičke usluge i usluge prehrane u jednu uslugu, a ta usluga je Healthy Meal Standard.

Nakon toga smo radili puno konzultantskih poslova za razne tvrtke i dalje kontinuirano razvijamo HMS.

Također, stalno radimo na usavršavanju, a Diana sada završava interdisciplinarni doktorat na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu.

2020. osvojili smo ulazak u prestižnu startup grupu Science Park Graz, gdje namjeravamo razviti naš novi proizvod pod nazivom – printelex

 

 

en_GBEN