Studenti predstavili svoj rad u okviru projekta Dynamic

od Branimir Spajić | ruj 29, 2020 | 0 komentara

dynamic-project-rectorate2

0

Krajem rujna u Puli je održan partnerski sastanak Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i RED FORK-a u sklopu projekta DYNAMIC Erasmus+.

U sklopu projekta DYNAMIC studenti Odjela za tehničke studije – Juraj Vivoda i Ante Bačić obavljaju stručnu praksu izrađujući projektne zadatke. Student Ante Bačić sudjeluje u praksi koja uključuje modeliranje uređaja za primanje, miješanje i doziranje dodataka prehrani, a student Juraj Vivoda spremnika za organske tvari. Uz stručnjake iz RED FORK-a mentori su im izv. prof. dr. sc. Sven Maričić, ravnatelj VISIO Instituta uz asistenciju Ivana Veljovića, mag. ing. meh.

Dvodnevni posjet započeo je sastankom u Rektoratu, gdje je Uprava Sveučilišta ugostila partnere i projektni tim DYNAMIC University. Prorektorica za suradnju, inovacije i transfer tehnologije izv. prof. dr. sc. Valter Boljunčić predstavio je kratku povijest Sveučilišta i opisao strateško usmjerenje za budućnost. Tom prigodom razgovaralo se o dosadašnjoj i potencijalnoj budućoj suradnji. Partneri su planirali buduće aktivnosti, provedbu i praćenje u kontekstu aktualne epidemiološke situacije i specifičnih okolnosti rada u virtualnoj domeni.

Sljedeći dan bio je predviđen za prezentaciju studentskih radova. Studenti su svojim trudom, zalaganjem, disciplinom i odgovornošću, a prije svega talentom i iskazanom motivacijom oduševili naše partnere sa Sveučilišta.

Pogledajte našu fotogaleriju:

https://photos.app.goo.gl/45A1Hsphs6z6sMNG6

Tags: dynamic
Online seminar RECIRCUL8

Online seminar RECIRCUL8

Poziv za online seminar za hotelijere je odaslan danas svima koji su uspješno završili anketu koja je ujedno i analiza hotela u ovom projektu. Naši partneri projekta norveška tvrtka Norsk Energi će izvršiti prijenos znanja, svoja iskustva iz Norveške ali i iz...

read more

0 komentara

Branimir Spajić

Branimir Spajić

Branimir Spajić

Podijeli ovaj članak

en_GBEN