Istraživanje & Razvoj u Biotehnologiji

Spajamo znanost o prehrani, sustave kvalitete, aditivne tehnologije i ICT u uspješne projekte

Naša ekspertiza

Healthy Meal Standard (HMS) je međunarodni Sustav za upravljanje kategorijama prehrane, norma za certifikaciju. Za više informacija pratite www.healthymealstandard.eu

Možemo vas konzultirati iz područja prehrambene industrije, prehrane i IT usluga. Molimo posjetite našu listu klijenata, pošaljite nam upit i dopustite da vidimo kako vam već danas možemo pomoći.

Svi proizvodi naše tvrtke su rezultat stvarnih potreba na tržištu, a naša istraživanja se objavljuju na godišnjoj bazi u obliku znanstvenih radova.

Imamo mnogo iskustva u EU projektima na kojima smo bili i partneri. Bilo da se radi o istraživačkim EU projektima ili Erasmus projektima, kompententni smo na svim razinama. 

Nutricomm je jednodnevna konferencija u području prehrane, biotehnologije i znanosti hrane, koja ima cilj spojiti profesionalce i zainteresiranu javnost s poveznicom hrane, turizma, tehnolgije, inovacije i edukacije.

Razvijamo proizvode za korisnike određene tržišne niše sa ciljem stvaranja potpunog zadovoljstva korisnika. Promjenite i unaprijedite ponašanje svojih korisnika prema vašoj kompaniji.

Naši brendovi

Neki od naših dobro poznatih brendova uključuju slijedeće

Naše novosti

Clikis mreža

Izvještaj s estonske konferencije

7. listopada više od 70 ljudi zainteresiranih za zdravu, ukusnu i klimatski prihvatljivu školsku hranu okupilo se u Tartu Nature House, Estonija. Bilo je zadovoljstvo otvoriti konferenciju pozdravnim riječima dugogodišnjeg CLIKIS-projekta

Pročitajte više
Clikis mreža

Peti CLIKIS newsletter

Danas smo našim pretplatnicima poslali naš peti Newsletter. Newsletter možete pogledati putem ove poveznice. Teme koje obrađuje newsletter: Poziv na konferencije u Estoniji i Hrvatskoj Kutak za održive prakse (savjeti)

Pročitajte više

Naši klijenti

Cijenimo sve naše klijente

Priča o uspjehu

...i zašto je to bitno

Naša priča započinje sa Healthy Meal Standardom još 2014. godine kada je naš projekt bio u ranoj fazi i osvojio nagradu zaklade Unicredit koju je sastavio Impact Hub Zagreb. Od tada je Healthy Meal Standard dokazao da može promijeniti situaciju na bolje s obzirom na posebne prehrambene potrebe u hotelima, školama i vrtićima. Provodi se u svim školama i vrtićima grada Siska. Godine 2020. osvojili smo mjesto na prestižnoj SPG akademiji u Grazu u Austriji, gdje se radujemo razvoju našeg novog brenda - printelex.

RED FORK je tvrtka za istraživanje i razvoj u biotehnologiji. Osnovana je 2016. godine i predstavlja jedinstvenu mješavinu stručnog znanja, strasti i timskog rada na području biotehnologije, prehrane, poslovanja i aditivne tehnologije te IT znanosti. 

Branimir Spajić je direktor a Diana Gluhak Spajić prokurator tvrtke

Naš tim

Upoznajte RED FORK tim

diana-gluhak-spajic-large

Diana Gluhak Spajić

Suvlasnica i projektne menadžer

Vlasnica Healthy Meal Standard žiga i norme te CLIKIS koordinator

branimir-spajic-large

Branimir Spajić

Direktor i IT stručnjak

Direktor RED FORK tvrtke i CLIKIS koordinator

Patricija Kreš

Suradnik i prvostupnik nutricionizma

CLIKIS te Healthy Meal Standard stručnjak za prehranu u tvrtki RED FORK

Ana Stuparić

Suradnik i kuhar-specijalist

CLIKIS i Healthy Meal Standard kuhar-specijalist u tvrtki RED FORK

Ana Knežević

PR & komunikacijski menadžer

Suradnik i PR te komunikacijski menadžer u CLIKIS-u

Naši suradnici

Izvrsno je surađivati s ovim tvrtkama

Kontaktirajte nas

Radimo zajedno!

Posjetite nas

Molimo Vas da zakažete sastanak unaprijed

Boškovićeva 2, Zagreb

PIŠITE NAM

Možete nas kontaktirati putem elektronske pošte

office@redfork.hr

en_USEnglish